Release Methode Online Training | B-Mind

Een eenvoudige methode op basis van wetenschap en praktijkervaring. Online training moduleRelease Methode Online Training | B-Mind

Mirjam

⭐⭐⭐⭐⭐ "Het gaat goed met de oefeningen! Ik vind ze heel fijn om te doen en voel me er erg goed bij, ik heb meer energie en tegelijkertijd meer rust en ik slaap ook beter 🙏🏻. Ik heb al diverse mensen om me heen getipt op de methode 😊."

Sanne

⭐⭐⭐⭐⭐ "Wauw, ik kan niet geloven welk verschil de Release Method voor mij heeft gemaakt. De zeven oefeningen waren gemakkelijk te leren en hebben echt geholpen mijn algehele welzijn te verbeteren. Ik voel me meer ontspannen en mijn energieniveau is zeker toegenomen. Het is zo'n opluchting om iets te vinden dat echt werkt, zonder ingewikkelde routines of dure apparatuur."

Marcel

⭐⭐⭐⭐ "De Release-methode is voor mij een gamechanger geweest. Ik had geen idee hoeveel impact de nervus vagus zou kunnen hebben op mijn ontspannings- en energieniveau totdat ik deze oefeningen probeerde. Het geeft zoveel kracht om op zo'n eenvoudige maar effectieve manier de controle weer terug te nemen. Als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om je beter te voelen, dan is dit zeker de moeite waard!"

Esther

⭐⭐⭐⭐⭐ "Ik heb onlangs het online trainingsprogramma voor de Release Methode uitgeprobeerd en ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. De zeven eenvoudige oefeningen die zijn ontworpen om de nervus vagus te stimuleren, doen wonderen. Nadat ik ze in mijn routine had opgenomen, merkte ik een aanzienlijke afname van stress en een toename van mijn energieniveau. Het is verbazingwekkend hoe zoiets eenvoudigs zo’n groot verschil kan maken. Ik raad je ten zeerste aan om het eens te proberen als je wilt ontspannen en je energie een boost wilt geven."