Breathing With Buteyko Online Buteyko Cursus

Een krachtige e-learning module met 45 lessen. Incl. een jaar lang toegang tot de training, stel al je vragen op het platform en krijg het boek HEELWEEK er gratis bij.Breathing With Buteyko Online Buteyko Cu...

Simone Meurkens - Hormoon Specialist / Fit met Simone

De Buteyko training heeft mij in 6 avonden en 12 uur investering geholpen om van mijn allergieën af te komen. Waar ik voorheen met mijn astma puffer, allergie pillen, traan ogen, snakkend naar lucht bij mensen op visite was waar huisdieren aanwezig waren, kan ik nu na deze training gewoon in een ruimte zijn met zelfs 2 honden en 3 katten zonder enige reactie. Bizar! En dat na 39 jaar medicijnen, puffers en ziekenhuisopnames. Wat een verademing! Nu verder om mijn astma medicijnen verder af te bouwen. Daarnaast start ik mijn praktijk als hormoonexpert en wandelcoach waarbij ademhaling een centrale rol speelt. En je raadt het al dat is uiteraard de Buteyko methode 🙂 Nogmaals dank voor Jerome voor jou toewijding en inspiratie!

Marianne in den Kleef - Secretaresse

Ik kocht de training om beter te leren ademen maar ik ontdekte een methode om mijn hele gezondheid te verbeteren. Je inspireert door de manier waarop je de materie doorleeft.

Joost - Analyst

Ik zou je nogmaals willen bedanken voor de Buteyko training. Ik heb lang getwijfeld of ik die training moest gaan doen. Het leek voor mij te zweverig. Van de andere kant is het Oekraïens, dus dan moet het wel degelijk en gefundeerd zijn, dacht ik. De hyperventilatie is nog niet helemaal weg, maar het verbetert nog steeds. Zelfs al zou dit het “eindstation” zijn, dan was het dat waard! En ik heb sterk de indruk dat er nog verbeterpotentie in zit, dus ik ga stug door.