Master Your Breath Training | B-Mind

Ontdek en beleef de kracht van adem in deze training. Verrijk je leven en krijg grip op jouw fysieke en mentale gesteldheid. (1-daagse training van 10:30 tot 17:00 uur)Master Your Breath Training | B-Mind

Deze ademtraining is gemiddeld met een 9.1 beoordeel

⭐⭐⭐⭐⭐

Dennis Siliacus - Leiderschapstrainer

De training heb ik als erg waardevol ervaren. In mijn drukke bestaan als ondernemer/leiderschapstrainer en coach kom ik soms moeilijk tot echte rust, en bij mezelf uit. Door je fijne training heb ik nu prachtige tools in handen waarmee ik makkelijk en snel weer even bij mezelf kom. Het vele oefenen was waardevol. Daarmee leer je de technieken ook goed. En Ik heb je ervaren als zeer deskundig en je hebt een warme, empathische en inspirerende begeleidingsstijl. Ik beveel je en je training van harte aan!

Ankie Meulemans

De masterclass ademhaling was een fantastische ervaring. Goede uitleg en begeleiding van Jerome en een fijne dag samen met andere mede cursisten. Voor iets wat zo vanzelfsprekend lijkt als ademen is er nog veel te leren. Nogmaals bedankt voor de erg fijne dag. Ik kan het iedereen aanraden.

Anoniem - Fysiotherapeut

Masterclass ademhaling: vandaag de cursus bij je gehad en heb alles laten landen wat ik vandaag ervaren heb. Ik ben je dankbaar dat je mij geholpen hebt om dieper naar mijn Ik te gaan. Mijn eigen energie te voelen, waar ik van weet dat ik die heb en het dagelijks gebruik, maar toch ook ‘verborgen’ hou. Ik heb mijzelf en mijn krachten gevonden, weet het te vinden waar het woont. Nogmaals, ik ben je vanuit mijn hart heel dankbaar.