Vitaliteitscoach Opleiding - Green Belt | B-Mind Opleidingen

Het is NU tijd om te ontdekken waar je echt toe in staat bentVitaliteitscoach Opleiding - Green Belt...

Constantijn Dellebeke – B-Mind Academy 2020

“Mindset, vitaliteit, veerkracht, ademhaling, voeding en het genieten van grenzen verleggen zijn slechts enkele ingrediënten van een dynamisch jaar, waar je samen met anderen jouw coachskills tot bijzondere hoogten mag brengen. Je ervaart onvoorwaardelijke steun van je medecursisten en groeit daardoor zoveel sneller!”

~ Nathalie Franken – B-Mind Academy 2020

“Val niet in de coach-valkuil en zorg dat je ook jezelf kunt coachen. Zoals bij aanvang beloofd door Jerome leer ik mijn eigen ‘heelmeester’ te worden en een inspiratie te zijn voor anderen. Jij kiest het pad waarin je wilt groeien. Het korte lijntje met Jerome en het intensieve contact met mijn cursisten, geeft me de steun die ik nodig heb als het even pittig wordt.”

~ Roel Peters – B-Mind Academy 2019

Als mens gegroeid “De opleiding volgt een ervaringsgerichte leermethode die mij persoonlijk erg aanspreekt. Ik heb meer rust gevonden, mijn fitheid is verhoogd en ik ben bewuster met voeding bezig. Het leren reflecteren volgens de B-Mind Methode heeft me als manager veelzijdiger gemaakt. De stage vond ik mind blowing…”